Een gebouw met een bijzonder karakter

Verhuur

Wanneer u De Oude Mattheüs huurt, betekent dit dat u een gebouw huurt met een bijzonder karakter. Geen neutrale ruimte, maar een gebouw met een eigen gezicht. Respect voor de historie en de kerkelijke functie van het gebouw bepalen de kaders voor alle activiteiten in De Oude Mattheüs. Omdat we respectvol omgaan met het gebouw zijn er wel een paar spelregels opgesteld. We informeren u er graag over! 

Het gebouw beschikt over:

Naast De Oude Mattheüs staat Dorpshuis de Huve waarmee we nauw samenwerken. Vanuit het Dorpshuis kan facilitaire ondersteuning worden geregeld in de vorm van b.v. catering.  

Unieke locatie

Het gebouw wordt regelmatig gehuurd voor concerten, lezingen, bedrijfsuitjes, exposities, theatervoorstellingen.  Als u het gebouw wilt huren stemmen we uw wensen af op onze mogelijkheden want we leveren graag maatwerk.  

Rouw en trouw 

Al eeuwenlang wordt vreugde en verdriet gedeeld in De Oude Mattheüs. Het gebouw wordt ervaren als een warme, sfeervolle ruimte bij condoleances,  afscheidsdiensten en koffietafels. Maar er worden ook vreugdevolle gebeurtenissen gedeeld bij een burgerlijk huwelijk en/of kerkelijke inzegening. U kunt desgewenst onze partners van Trouw Lokaal inschakelen met wie u uw  bruiloft naar eigen idee vorm kunt geven. Zie www.trouwlokaal.com 

Informatie

Vul voor informatie over verhuur, tarieven en reservering van De Oude Mattheüs het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op. 

Huur De Oude Mattheüs

Neem contact op

Scroll naar boven